PKPK
bouwkosten adviseur

by Demi Wammes

Waarom u wilt kiezen voor een externe bouwkostenadviseur

De kosten van een complex bouwproject zijn vaak moeilijk in een oogopslag vast te stellen. U heeft behoefte aan een deskundig inzicht op gebied van bouwkosten.

Het werk van de bouwkostendeskundige is van belang in elke fase van het project. Al kunnen wij u uit ervaring vast vertellen dat er veel winst behaald kan worden op
de calculatie van uw project.

Vooral de begin fase binnen calculatie is enorm belangrijk. Met name in de offertefase en voorafgaande ontwerpfase kunnen de bouwkostendeskundigen van ProgramKostensupport B.V. hun functie waar maken. Wij kunnen voor u een belangrijke rol spelen die leidt tot kostenbesparing en kwaliteitsverhoging.

Gedurende de verschillende fasen van uw bouwproject zijn wij betrokken als adviseur.  Program Kostensupport B.V. analyseert en verzameld de totale kostenposten en overige financiële uitgaven van het bouwproject. Er ontstaat een inzicht in de kosten op korte termijn, hierdoor kunt u vaak kosteloos wijzigingen aanbrengen en snel schakelen . U ontvangt een advies dat nauw aansluit op  het gewenste ontwerp als wel het gewenste budget.

Bekijk onze verschillende diensten op gebied van bouwkosten en bouwmanagement 

 

programkostensupport
About programkostensupport
bouwkosten adviseur
Waarom kiezen voor een externe bouwkostenadviseur