PKPK

Bouwkostenmanagement

Uw bouwkosten laten berekenen door de professionals van Program Kostensupport maakt het verschil tussen winst en verlies

Program Kostensupport B.V.  is een onafhankelijk bouwkosten adviesbureau. Wij verzorgen bouwkostenmanagement en leveren alleen de beste kwaliteit.  Wij zijn gespecialiseerd in het calculeren, begeleiden en adviseren van bouwkundige werken. Dit volgens de laatste ontwikkelingen én met geavanceerde software. 

Program Kostensupport B.V. verzorgt diverse soorten calculaties voor ieder bouwproject, in elk stadium van het bouwproject.  Ons bouwkostenadviesbureau is een onafhankelijke spin in het web.  Wij zorgen dat u het gewenste inzicht krijgt en grip houdt op uw bouwkosten. Onze specialisten kunnen tevens een bestaande begroting controleren.

Ook is het voor particulieren ten alle tijden interessant om ons bouwkostenmanagement in te schakelen. Wij hebben veel kennis van de actuele marktprijzen voor het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u een onafhankelijk oordeel bieden.  Door het screenen van een offerte bent u beter voorbereid op de uitvoering van de verbouwing of nieuwbouw. De gemaakte kosten zullen zeker door u terugverdiend worden.  Het laten berekenen van de bouwkosten van uw toekomstige huis biedt enorm veel voordeel.

Investeringsraming

Met de investeringsraming brengen wij de financiële haalbaarheid van uw bouwplannen in beeld. De kosten worden per onderdeel opgesteld overeenkomstig de NEN 2631:Investeringskosten voor gebouwen. Het geeft u een eerste inzicht in het budget en de kosten van uw bouwplannen.

Elementenraming

Aan de hand van de eerste globale tekeningen of schetsen stellen wij een de elementenraming op. Met behulp van het programma van eisen en een globale technische omschrijving wordt de eerste budgettoets uitgevoerd.

Investeringsbegroting

Hedendaagse calculatiemethodieken en kennis van alle voorkomende bouwtechnieken zijn de basis van het budget. Voor u vormt de investeringsbegroting een betrouwbaar meetpunt voor het verdere kostenverloop.

Bouwdeelbegroting

De tekeningen met principedetails, constructieve uitgangspunten en schetsen vormen samen met een uitgebreide technische omschrijving de basis voor een te vervaardigen bouwdeelbegroting. Deze vormt een degelijke en solide basis voor het definitief uitwerken van het plan en het budget.

Directiebegroting

Program Kostensupport B.V. vervaardigt door middel van het bestek, tekeningen en bijbehorende bescheiden een uitgebreide detailbegroting op regelniveau. Hierbij worden de kosten van het definitieve en volledig uitgewerkte plan inzichtelijk gemaakt.

Begrotingscontrole

Op basis van tekeningen, bestekken en andere rekenbescheiden wordt de begroting van de aannemer gecontroleerd. De uitkomsten van de verschillen worden vastgelegd in een spreadsheet rapportage.

Onze Klanten