PKPK

Bouwkostenmanagement

Bouwkosten calculeren

Program Kostensupport B.V.  is een onafhankelijk bouwkosten adviesbureau. Wij realiseren uw project binnen het bouwkosten budget en leveren alleen de beste kwaliteit. Dit volgens de laatste ontwikkelingen en geavanceerde software. Wilt u inzicht in uw budget en uw bouwkosten begroten en bewaken? Neem contact op met onze professionals voor ons bouwkostenmanagement.

Bouwmanagement

Bouwmanagement met behulp van de specialisten van ons bouwkosten adviesbureau helpt u bij het structureren, coördineren en evalueren van alle activiteiten die voor een realisatie van een bouwproject noodzakelijk zijn. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering. Bouwmanagement van Program Kostensupport B.V. bouwt mee aan uw project.

Directievoering en toezicht

Op het moment dat u als opdrachtgever met behulp van het bouwmanagement van Program Kostensupport B.V. het werk heeft aanbesteed of een bouwteam heeft samengesteld kunt u zich als opdrachtgever laten vertegenwoordigen door een directievoerder van ons bouwkostenadviesbureau. Onze directievoerder zorgt voor kwaliteit, veiligheid en houdt zich aan een strikte plannig.

Waarom kiest u voor ons?

Door jarenlange ervaring en door de diversiteit aan opgeleverde bouwprojecten is Program Kostensupport B.V. een graag geziene samenwerkingspartner. Het team van Program Kostensupport B.V. werkt nauw samen waardoor direct schakelen mogelijk is. Open en eerlijke communicatie staat hoog in het vaandel. U als opdrachtgever ontvangt een onafhankelijk en deskundig advies. Ervaren vakbekwame bouwkostendeskundigen en bouwkundigen van ons bureau kunnen adviseren in elke fase van het bouwproces.

Meest Gestelde Vragen

Zo kunt u het calculatiewerk van een bouwproject uitbesteden

Program Kostensupport B.V. kan veel voor uw bedrijf betekenen in tijden van ziekte of onderbezetting van personeel. Dit kan zijn vanaf het aanvragen van de offerten, het uittrekken van hoeveelheden, het opstellen van de begroting of raming of het versterken van een bouwteam als bouwkostendeskundige. U kunt contact opnemen met ons support team voor verdere informatie.

Werkt Program Kostensupport B.V. onafhankelijk?

Kiezen voor betrouwbaarheid – Program Kostensupport B.V. kan en zal zich als onafhankelijk bureau constructief en daadwerkelijk reëel partijdig opstellen ten opzichte van de ontwerpende bureaus en uitvoerende bedrijven en zal een optimale kosten/kwaliteitsverhouding te allen tijde blijven nastreven. Deze onafhankelijkheid wordt mede geaccentueerd door de beëdiging van twee van onze senior bouwkostendeskundigen.

Dankzij een goede relatie van Program Kostensupport B.V. met ontwerpende en uitvoerende bedrijven, kan dezerzijds op een positieve en optimaal constructieve inspanning worden gerekend.

Wat kost het om een bouwproject te laten calculeren en of begeleiden?

Elk bouwproject is anders, net als de mate van aanwezigheid van Program Kostensupport B.V. binnen dit project. Of u nu kiest voor de totale bouwbegeleiding op een nieuwbouwproject inclusief bouwkostenberekening en algehele directievoering of voor slechts voor een kostendeskundige kijk op de renovatie van uw pand. Program Kostensupport B.V. hanteert geen vaste prijslijst. Wij zijn van mening dat elk nieuw project met een frisse blik bekeken dient te worden en op basis van hiervan wordt een open en eerlijke offerte gemaakt, passend aan uw wensen en eisen. U kunt ten alle tijden kosteloos en zonder verplichtingen een offerte opvragen.

Geven jullie ook bouwadvies aan particulieren?

Het is voor u als particulier zeker interessant om een externe partij met kennis van de actuele marktprijzen van bouwwerkzaamheden naar de offertes van de aannemer te laten kijken. Door het screenen kunnen te hoge kosten van de uitvoering van de bouw worden voorkomen. PK kan u adviseren op basis van de kosten en op basis te gebruiken alternatieven.