PKPK

Over Ons

Program Kostensupport B.V. is een bouw adviesbureau en is opgericht in 1999. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Culemborg, gelegen in midden Nederland. Tezamen met ons andere bedrijf Program Retailmanagement bieden wij u als opdrachtgever een bundeling aan van een aantal specialismen welke u begeleiden gedurende gehele bouwproces. Doordat u kiest voor één deskundig aanspreekpunt is het mogelijk om het proces direct en efficiënt te houden.

Wie kiest voor Program Kostensupport B.V., maakt een keuze voor kennis en ervaring verkregen door daadwerkelijke deelname aan het bouwproces aan zowel de voorbereidende als de uitvoerende kant. De ervaring strekt zich uit over kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, winkels, ziekenhuizen, openbare gebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, gevangenissen, kerken, scholen en woningen in alle sectoren. Zowel in nieuwbouw, verbouw en renovatie, alsmede restauratie. Onze kostendeskundigen en projectmanagers hebben ook ervaring opgedaan met projecten in het buitenland. Geen project is voor ons te klein of te groot voor ons.

Waar Program Kostensupport B.V. zich voornamelijk richt op kostenbesparing, directievoering en toezicht op een project, spitst Program Retailmanagement zich toe op het opleveren van een turnkey concept en de nazorg hiervan. De term sleutelklaar, oftwel  turnkey, staat voor het concept waarbij één enkele firma er voor zorgt dat een project geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd. Wij zijn onafhankelijk van en niet verbonden aan andere professionele bouwpartijen zoals (onder)aannemers, leveranciers, architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en makelaars. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en begeleiden en adviseren hen tijdens de geplande bouwprojecten.

Program Kostensupport B.V. is in staat om uw bouwplannen te realiseren van A tot Z. Neem contact op met ons en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen.

Het Team

Het team van Program Kostensupport B.V. bestaat uit een mix van verschillende professionaliteiten. Zo werken er bij PK bouwkostendeskundigen, directievoerders, toezichthouders, projectmanagers en een office manager. Door het hebben van een compact team is snel schakelen mogelijk. Hier ontdekt u als opdrachtgever de voordelen van. Onze medewerkers hebben allen een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de branche. Open en eerlijke communicatie staat binnen het bedrijf centraal.

Onze Klanten

[vc_carousel posts_query=”size:5|order_by:rand|categories:45|tags:48″ layout=”image|no_link” link_target=”_self” speed=”medium” mode=”horizontal” slides_per_view=”5″ thumb_size=”medium” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” partial_view=”yes” el_class=”klanten-grid”][vc_carousel posts_query=”size:5|order_by:rand|categories:45|tags:49″ layout=”image|no_link” link_target=”_self” speed=”medium” mode=”horizontal” slides_per_view=”5″ thumb_size=”medium” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” partial_view=”yes” el_class=”klanten-grid”]