PKPK

By Demi Wammes

Volautomatische parkeergarage Hoge Nieuwstraat Den Haag

Aan de buitenkant lijkt het wel een kantoor, maar de poort aan de Hoge Nieuwstraat, vlakbij de Kneuterdijk in de hofstad verraadt een heel ander gebruik. Via een liftrobot kunnen 52 auto’s op negen verdiepingen worden gestald. Program Kostensupport B.V. begeleidde de bouw van deze volautomatische parkeergarage voor opdrachtgever Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.

Op een stuk stadsgrond van slechts 133 m2 (7,40 bij 18 meter) kunnen 52 auto’s op negen verdiepingen snel en veilig worden gestald. Men rijdt de poort binnen op een plateau, stapt uit en een liftrobot zet de auto vervolgens ergens in de beschikbare vakken weg.

Mechanische parkeersystemen zijn er overigens al heel lang, maar deze in Den Haag gevestigde volautomatische parkeergarage van het Duitse Wöhr is het neusje van de zalm. Het is de eerste van deze soort in Nederland. Program Kostensupport B.V. is enorm trots op deze opdracht.

 

 

By i-Aspect Admin

CitizenM Rotterdam

Ons team heeft voor het CitizenM hotel gelegen aan de Blaakhaven in Rotterdam de bouwkosten berekend en het totale bouwmanagement verzorgt. Naast de bouw van dit project heeft Program Kostensupport B.V. ook de totale inrichting turnkey opgeleverd. Door ons procurement management, ofwel inkoopmanagement, hebben wij de totale kosten en de gewenste kwaliteit bewaakt.

By Demi Wammes

Blaakhaven Rotterdam

Op de Blaakhaven in Rotterdam heeft Program Kostensupport B.V. het algehele projectmanagement voor de bouw van het CitizenM hotel, de kantoorpanden en de parkeergelegenheid verzorgt. Zo zijn de bouwkosten berekend en hebben de directievoerder en de toezichthouder van ons team nauw samengewerkt met de opdrachtgever om een bouw project van zeer hoge kwaliteit op te leveren. Het CitizenM hotel is turnkey opgeleverd, net als het top horecaconcept Fitzgerald.

By Demi Wammes

Van der Spek uitvaart Capelle

Voor het uitvaartcentrum Van der Spek in Capelle aan de IJssel heeft Program Kostensupport B.V. de bouwkosten berekend. Na het bouwkostenmanagement heeft ons team de organisatie bijgestaan door middel van directievoering en toezicht.

By i-Aspect Admin

Herontwikkeling Kneuterdijk Den Haag

Program Kostensupport herontwikkeld het project Kneuterdijk  te Den Haag, gelegen in de binnenstad. Dit houdt onder andere in dat het monumentale pand gelegen op deze plek gerestaureerd wordt. Ook wordt er een vol automatische parkeergarage ontwikkeld en zal er kantoorgelegenheid gerealiseerd worden.  Program Kostensupport begeleidt dit hele project van A tot Z. Van het berekenen van de bouwkosten tot aan het projectmanagement en de directievoering en het toezicht.

By Demi Wammes

Eetpunt te Bleiswijk

Program Kostensupport B.V. is aangesteld als directievoerder van de nieuwbouw horecaunits Eetpunt te Bleiswijk. Hier begeleiden wij de bouw van een McDonald’s en een KFC voor Maasstede Bleiswijk B.V.

 

By i-Aspect Admin

Wijnhaven 23 Den Haag

Tijdens de bouw van de kantoren op deze hoogwaardige locatie te Den Haag heeft Program Kostensupport B.V. de algehele bouwbegeleiding inclusief het bouwkostenmanagement gerealiseerd.

By i-Aspect Admin

Tulip Inn Amsterdam Riverside

Ons team heeft de renovatie van de entree en de gevels van het Tulip inn Amsterdam Riverside begeleid. Voorafgaand aan deze verbouwing zijn de totale bouwkosten voor dit project berekend. De uitvoering van de bouw heeft plaatsgevonden onder leiding van de directievoerder en toezichthouder van Program Kostensupport B.V. Tevens heeft er onder toeziend oog van ons andere bedrijf Program Retailmanagement een herindeling plaatsgevonden van het restaurant en de zalen. Ook was Program verantwoordelijk voor de turnkey remodelling van de 192 hotelkamers. Daarnaast zijn er onder onze begeleiding diverse terreinwerkzaamheden verricht.

By i-Aspect Admin

Revalidatiecentrum Leijpark Tilburg

Tijdens de nieuwbouw van het revalidatiecentrum heeft Program Kostensupport B.V. de organisatie ondersteund met toezichthouding en gedeeltelijke directievoering.

Door het inschakelen van deze diensten heeft het revalidatiecentrum tijdens de bouw van dit nieuwe complex de gewenste kwaliteit kunnen realiseren. Program Kostensupport B.V. heeft kwaliteit en controle hierop zeer hoog in het vaandel staan.

By i-Aspect Admin

Postillion Deventer

Hotelketen Postillion Hotels is met haar nieuwe werk- en verblijfconcept ‘Meet_ Work_ Stay_’ hard op weg om het vertrouwde adres te worden voor de zakelijke gast. Program Kostensupport B.V. heeft in 2012 het hotel in Deventer, inclusief een stuk nieuwbouw, begeleid gedurende de verbouwing. Door bouwkostenmanagement en bouwmanagement van onze organisatie heeft Postillion haar nieuwe concept in Deventer kunnen introduceren. Ook heeft Program 55 hotelkamers,  de gehele FoH, BoH en het restaurant turnkey opgeleverd.

1 2
Volautomatische parkeergarage Hoge Nieuwstraat Den Haag
CitizenM Rotterdam
Blaakhaven Rotterdam
Van der Spek uitvaart Capelle
Herontwikkeling Kneuterdijk Den Haag
Eetpunt te Bleiswijk
Wijnhaven 23 Den Haag
Tulip Inn Amsterdam Riverside
Revalidatiecentrum Leijpark Tilburg
Postillion Deventer