PKPK

by i-Aspect Admin

Op 10 december 2013 heeft het nieuwe CitizenM hotel in Rotterdam onder bouwbegeleiding van Program Kostensupport haar deuren geopend. Dit hotel is Turnkey opgeleverd, oftewel kant- en klaar.
De hotelketen opende aan De Oude Haven haar vijfde hotel ter wereld. Het hotel is ontwikkeld door Maasstede Vastgoed Ontwikkeling en maakt deel uit van de herontwikkeling van de Oude Haven. Naast het hotel bestaat het project ook uit kantoorruimte, horecaruimten en een nieuw plein, het Gelderse Plein. Program Kostensupport B.V. heeft ook de bouwbegeleiding van deze projecten op zich genomen, uiteraard onder supervisie van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.

Het vier sterren hotel CitizenM telt 151 kamers van 16 vierkante meter met een super king-size bed van 2,2 x 2 meter en een regendouche. Het hotel heeft een digital check-in, ‘living rooms’ voor een ‘home away from home’ gevoel, en canteenM waar men 24 uur per dag iets te eten of drinken kan halen.

Als u totaal ontlast wenst te worden tijdens een bouwproject, kiest u voor een Turnkey oplevering. Dit kant en klaar opleveren is een van Program Kostensupport’s specialiteiten.
Een Turnkey oplevering garandeert dat u als opdrachtgever totaal ontzorgd wordt. Alle taken die bij bouw of nieuwbouw komen kijken draagt u over aan Program Kostensupport. Van voorbereiding en alle bijkomende zaken tot de uiteindelijke oplevering.
U als opdrachtgever krijgt een kant-en-klaar bouwobject opgeleverd. U hoeft alleen de sleutel nog om te draaien, Turn the key.

 

iaspect
About iaspect
Turnkey bouwbegeleiding CitizenM Rotterdam