PKPK

by Demi Wammes

In opdracht van HMS Host, ’s werelds grootste aanbieder van voedsel- en drankdiensten aan reizigers,  begeleidt Program Retailmanagement de bouw van 3 top horeca concepten op het vernieuwde Utrecht Centraal Station.

HMSHost, bekend in Nederland vanwege haar horecaconcepten op luchthaven Schiphol, gaat voor het eerst horeca ontwikkelen op een treinstation in Nederland in nauwe samenwerking met de NS.

Program Retailmanagement is verantwoordelijk voor het algehele turnkey projectmanagement van deze 3 concepten.

Naast het sleutelklaar opleveren zal Program Kostensupport B.V. ondersteunen met bouwkostenmanagement. Program adviseert HMS Host bij de totale inkoop van het project (procurement management). Directievoering en houden van toezicht op de geleverde kwaliteit behoren tevens tot de taken van Program.

De concepten omvatten een koffiehuis, een bar en een restaurant en bieden in totaal zo’n 400 tot 500 zitplaatsen. Ze worden gesitueerd op de 1eetage in de stationshal van Utrecht CS..

Medio oktober 2015 openen ‘t Koffiehuis en Bar Centraal en eind 2015 volgt het concept Bistrot Centraal. Reizigers en passanten op Utrecht Centraal kunnen hier aangenaam en langer verblijven.

Kom meer te weten over turnkey projectmanagement, bouwkostenmanagement , bouwmanagement of over directievoering & toezicht .

 

programkostensupport
About programkostensupport
Turnkey projectmanagement voor HMS Host