PKPK

Bouwmanagement

“ Bouwmanagement van Program Kostensupport B.V. is de juiste weg voor het structureren en coördineren van alle bouwactiviteiten 

Bouwmanagement, ook wel bouwbegeleiding of bouwcoaching genoemd, is het coördineren van een bouwproces van begin tot eind. De projectmanagers beheersen het project op basis van de verschillende aspecten; kwaliteit, geld, tijd, organisatie, informatie en communicatie.

De bouwspecialist van Program Kostensupport B.V. is uw vertrouwenspersoon, adviseur en vaste aanspreekpunt. Deze expert zorgt dat alle betrokken partijen van een project  aangestuurd worden waardoor een optimaal resultaat behaald wordt. De bouwmanager wordt uw orgen e oren en zal u totaal ontzorgen gedurende het hele bouwtraject. Hierdoor houdt u tijd over voor andere zaken. Onze specialisten zullen er voor zorgen dat uw project gestructureerd aangepakt wordt en op de meest efficiënte manier tot een goed einde worden gebracht.

Na tot stand komen van de bouw zal de projectmanager er zorg voor dragen dat de revisiebescheiden, garantiecertificaten en installatie instructies tijdig aan de opdrachtgever afgedragen zullen worden.

Kom meer te weten over ons bouwmanagement voor uw hotel, horecaconcept of retailconcept. Wij hebben zeer veel ervaring op gebied van turnkey bouwmanagement. Dit doen wij voor vele internationale top opdrachtgevers.

Bouwmanagement

Door het bouwmanagement van Program Kostensupport B.V. heeft u zekerheid bij de realisering van uw bouwplannen door het constant in de hand en onder controle houden van de bouwkosten, technische en esthetische kwaliteiten.

Ontwerpproces

Om het ontwerpproces soepel te laten verlopen voorziet onze projectmanager u van advies bij het kiezen van een architect, de bijbehorende (installatie-)adviseurs en de toetsing van de duurzaamheidprestatie van uw gebouw.

Projectbegeleiding

De projectmanagers van Program Kostensupport B.V. bieden u optimale projectbegeleiding bij het realiseren van een opgeleverd gebouw of verbouwing. Geheel rekeninghoudend met uw wensen en eisen. Wij zijn een onafhankelijke spin in het web.

Contractbewaking

Zodra een architect de besteksset gereed heeft kan onze projectmanager assisteren bij het uitschrijven van een (Europese)aanbesteding, het screenen van de gemaakte kostenopstellingen en het opstellen en bewaken van de diverse contracten.

Budgetbewaking

Het bouwproces is financieel complex en intensief. Er moet een realistisch budget opgesteld worden waarin alle aspecten belicht en bewaakt worden. Door middel van het berekenen van de bouwkosten in een eerder stadium kan de projectmanager zich gemakkelijk aan dit vooraf bepaalde budget houden. Hier draagt Program Kostensupport B.V. alle zorg voor.

Oplevering

Bij de oplevering beoordeeld onze projectmanager de kwaliteit van het gebouw door het opstellen van een proces verbaal van oplevering. Kwaliteit, veiligheid en de vooraf opgestelde eisen staan erg hoog in het vaandel tijdens deze fase.

Onze Klanten