PKPK

Over Ons

Program Kostensupport B.V. heeft in de afgelopen 17 jaar haar klantportfolio mogen uitbreiden met vele mooie projecten. Wij bieden u als opdrachtgever een bundeling aan van een aantal specialismen. Wij begeleiden u gedurende het gehele bouwproces. Doordat u kiest voor één deskundig aanspreekpunt is het mogelijk om het proces direct en efficiënt te houden.

Program Kostensupport B.V. heeft kennis en ervaring verkregen door daadwerkelijke deelname aan het bouwproces aan zowel de voorbereidende als de uitvoerende kant. De ervaring strekt zich uit over vele en diverse projecten. Zowel in nieuwbouw, verbouw en renovatie, alsmede restauratie.  Onze specialisten begeleiden ook projecten in het buitenland. Geen project is voor ons te klein of te groot voor ons.

Program Kostensupport B.V. is in staat om uw bouwplannen te realiseren van A tot Z. Wij zorgen voor tevredenheid en ontzorgen u volledig. Wij geloven in persoonlijk contact en een klantgerichte aanpak. Neem contact op met ons en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen.

Het Team

Het team van Program Kostensupport B.V. bestaat uit een mix van verschillende professionaliteiten. Zo werken er bij PK bouwkostendeskundigen, directievoerders, toezichthouders, projectmanagers en een office manager. Door het hebben van een compact team is snel schakelen mogelijk. Hier ontdekt u als opdrachtgever de voordelen van. Onze medewerkers hebben allen een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de branche. Open communicatie en transparantie staat binnen ons bedrijf centraal.

Onze Klanten