PKPK

By Demi Wammes

Lange Voorhout Den Haag

Dit fantastische project  aan de Lange Voorhout in Den Haag is opgeleverd. Dit monumentale pand is gelegen in het historische centrum van Den Haag. Program Kostensupport heeft het bouwkostenmanagement en de bouwbegeleiding van dit fantastische project begeleid.

Program Kostensupport draagt bij aan het compleet maken van een locatie die een combinatie van functies heeft. Waaronder kantoorruimte, woonruimte en kantoorruimte. Daarnaast hebben wij ook de volautomatische parkeergarage gerealiseerd.

 

By i-Aspect Admin

CitizenM Rotterdam

Ons team heeft voor het CitizenM hotel gelegen aan de Blaakhaven in Rotterdam de bouwkosten berekend en het totale bouwmanagement verzorgt. Naast de bouw van dit project heeft Program Kostensupport B.V. ook de totale inrichting turnkey opgeleverd. Door ons procurement management, ofwel inkoopmanagement, hebben wij de totale kosten en de gewenste kwaliteit bewaakt.

bouwmanagement appartementen

By Demi Wammes

Bouwkostenmanagement luxueuze appartementen

In opdracht van bouwbedrijf van Santen maakt Program Kostensupport B.V. een begroting voor twee toekomstige luxe appartementen.
Deze appartementen zullen gerealiseerd worden ten plaatse van de voormalige Julianaschool in Culemborg. Het bepalen van hoeveelheden hebben wij snel en nauwkeurig kunnen doen met behulp van de spraakmakende GEO Instrument software. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van het eindresultaat!

By Demi Wammes

Blaakhaven Rotterdam

Op de Blaakhaven in Rotterdam heeft Program Kostensupport B.V. het algehele projectmanagement voor de bouw van het CitizenM hotel, de kantoorpanden en de parkeergelegenheid verzorgt. Zo zijn de bouwkosten berekend en hebben de directievoerder en de toezichthouder van ons team nauw samengewerkt met de opdrachtgever om een bouw project van zeer hoge kwaliteit op te leveren. Het CitizenM hotel is turnkey opgeleverd, net als het top horecaconcept Fitzgerald.

By Demi Wammes

Van der Spek uitvaart Capelle

Voor het uitvaartcentrum Van der Spek in Capelle aan de IJssel heeft Program Kostensupport B.V. de bouwkosten berekend. Na het bouwkostenmanagement heeft ons team de organisatie bijgestaan door middel van directievoering en toezicht.

By i-Aspect Admin

Herontwikkeling Kneuterdijk Den Haag

Program Kostensupport herontwikkeld het project Kneuterdijk  te Den Haag, gelegen in de binnenstad. Dit houdt onder andere in dat het monumentale pand gelegen op deze plek gerestaureerd wordt. Ook wordt er een vol automatische parkeergarage ontwikkeld en zal er kantoorgelegenheid gerealiseerd worden.  Program Kostensupport begeleidt dit hele project van A tot Z. Van het berekenen van de bouwkosten tot aan het projectmanagement en de directievoering en het toezicht.

By i-Aspect Admin

Diverse calculatie opdrachten

Ons team van bouwkostendeskundigen werken aan verschillende calculatieklussen voor diverse opdrachtgevers. Van het berekenen van bouwkosten voor een tenderproces waaraan de opdrachtgever wilt deelnemen of opdrachten vanuit overheidsinstanties, geen project is voor Program Kostensupport B.V. te groot of te klein.

By Demi Wammes

Eetpunt te Bleiswijk

Program Kostensupport B.V. is aangesteld als directievoerder van de nieuwbouw horecaunits Eetpunt te Bleiswijk. Hier begeleiden wij de bouw van een McDonald’s en een KFC voor Maasstede Bleiswijk B.V.

 

By i-Aspect Admin

Wijnhaven 23 Den Haag

Tijdens de bouw van de kantoren op deze hoogwaardige locatie te Den Haag heeft Program Kostensupport B.V. de algehele bouwbegeleiding inclusief het bouwkostenmanagement gerealiseerd.

By i-Aspect Admin

Tulip Inn Amsterdam Riverside

Ons team heeft de renovatie van de entree en de gevels van het Tulip inn Amsterdam Riverside begeleid. Voorafgaand aan deze verbouwing zijn de totale bouwkosten voor dit project berekend. De uitvoering van de bouw heeft plaatsgevonden onder leiding van de directievoerder en toezichthouder van Program Kostensupport B.V. Tevens heeft er onder toeziend oog van ons andere bedrijf Program Retailmanagement een herindeling plaatsgevonden van het restaurant en de zalen. Ook was Program verantwoordelijk voor de turnkey remodelling van de 192 hotelkamers. Daarnaast zijn er onder onze begeleiding diverse terreinwerkzaamheden verricht.

1 2
Lange Voorhout Den Haag
CitizenM Rotterdam
bouwmanagement appartementen
Bouwkostenmanagement luxueuze appartementen
Blaakhaven Rotterdam
Van der Spek uitvaart Capelle
Herontwikkeling Kneuterdijk Den Haag
Diverse calculatie opdrachten
Eetpunt te Bleiswijk
Wijnhaven 23 Den Haag
Tulip Inn Amsterdam Riverside