PKPK

By Demi Wammes

Bouwmanagement 50 duurzame appartementen

 

Voor onze opdrachtgever SRE Propertymanagement en Mondia investmens realiseren wij in Beverwijk het bouwmanagement voor de nieuwbouw van 50 duurzame appartementen.

Het complex bestaat uit duurzame appartementen gelegen aan de Breestraat en de Nieuwstraat. De gezellige winkelstraat van Beverwijk ligt letterlijk voor de deur.

 

 

By Demi Wammes

Bouwmanagement kantoor Korte Vijverberg Den Haag

 

Bouwmanagement kantoor Korte Vijverberg Den Haag

Voor onze opdrachtgever Maasstede Vastgoed Ontwikkeling hebben wij het bouwmanagement van de renovatie van dit kantoorpand verzorgd.
Naast de fantastische binnenkant van het kantoor hebben wij ook de patio weer helemaal netjes opgeleverd.
Alle authentieke details van dit monument zijn natuurlijk bespaard gebleven tijdens de verbouwing en komen nu mooi tot hun recht.

Dankzij ons bouwmanagement is dit kantoor klaar voor de verhuur. Wij zijn weer trots op weer een mooi project uit onze samenwerking met Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.

Ook benieuwd geworden wat ons bouwmanagement voor uw kantoor of project kan betekenen?  Wij ontzorgen u tijdens het hele proces. Onafhankelijke begeleiding en advies is wat uw project nodig heeft.

  

 

By Demi Wammes

Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Bouwmanagement voor Dierenzorg Centrum Louterbloemen in Dordrecht.

 

Voor de nieuwbouw en renovatie van dierenzorgcentrum Louterbloemen verzorgt Program Kostensupport B.V. het bouwmanagement.
Dierenzorgcentrum Louterbloemen is meer dan alleen een professionele opvang voor dieren.
Naast de opvang van dieren vervult  het DZC actief een belangrijke brede sociaal-maatschappelijke taak. Ze geven dieren met een achterstand niet alleen een passend onderkomen, maar ook een nieuwe kans.
Wilt u weten hoe u door ons bouwmanagement kan bouwen zonder zorgen én binnen budget? Klik dan hier.
Bron foto: Bureau Bouwkunde Nederland
.
.

 

 

 

By Demi Wammes

Elite Personal Trainers Den Haag

In het souterrain van de Lange Vijverberg 4/5 te Den Haag heeft Elite Personal Trainers powered by Maasstede zich gevestigd.

Program Kostensupport B.V. was verantwoordelijk voor de complete bouwbegeleiding van dit project.

 

 

By i-Aspect Admin

CitizenM Rotterdam

Ons team heeft voor het CitizenM hotel gelegen aan de Blaakhaven in Rotterdam de bouwkosten berekend en het totale bouwmanagement verzorgt. Naast de bouw van dit project heeft Program Kostensupport B.V. ook de totale inrichting turnkey opgeleverd. Door ons procurement management, ofwel inkoopmanagement, hebben wij de totale kosten en de gewenste kwaliteit bewaakt.

By Demi Wammes

Blaakhaven Rotterdam

Op de Blaakhaven in Rotterdam heeft Program Kostensupport B.V. het algehele projectmanagement voor de bouw van het CitizenM hotel, de kantoorpanden en de parkeergelegenheid verzorgt. Zo zijn de bouwkosten berekend en hebben de directievoerder en de toezichthouder van ons team nauw samengewerkt met de opdrachtgever om een bouw project van zeer hoge kwaliteit op te leveren. Het CitizenM hotel is turnkey opgeleverd, net als het top horecaconcept Fitzgerald.

By i-Aspect Admin

Herontwikkeling Kneuterdijk Den Haag

Program Kostensupport herontwikkeld het project Kneuterdijk  te Den Haag, gelegen in de binnenstad. Dit houdt onder andere in dat het monumentale pand gelegen op deze plek gerestaureerd wordt. Ook wordt er een vol automatische parkeergarage ontwikkeld en zal er kantoorgelegenheid gerealiseerd worden.  Program Kostensupport begeleidt dit hele project van A tot Z. Van het berekenen van de bouwkosten tot aan het projectmanagement en de directievoering en het toezicht.

By Demi Wammes

Eetpunt te Bleiswijk

Program Kostensupport B.V. is aangesteld als directievoerder van de nieuwbouw horecaunits Eetpunt te Bleiswijk. Hier begeleiden wij de bouw van een McDonald’s en een KFC voor Maasstede Bleiswijk B.V.

 

1 2
Bouwmanagement kantoor pand
Bouwmanagement kantoor pand Axians
Bouwmanagement 50 duurzame appartementen
Bouwmanagement kantoor Korte Vijverberg Den Haag
Dierenzorgcentrum Louterbloemen
Elite Personal Trainers Den Haag
Mouthaan Grafisch Bedrijf Papendrecht
CitizenM Rotterdam
Blaakhaven Rotterdam
Herontwikkeling Kneuterdijk Den Haag
Eetpunt te Bleiswijk