PKPK

By i-Aspect Admin

CitizenM Rotterdam

Ons team heeft voor het CitizenM hotel gelegen aan de Blaakhaven in Rotterdam de bouwkosten berekend en het totale bouwmanagement verzorgt. Naast de bouw van dit project heeft Program Kostensupport B.V. ook de totale inrichting turnkey opgeleverd. Door ons procurement management, ofwel inkoopmanagement, hebben wij de totale kosten en de gewenste kwaliteit bewaakt.

By Demi Wammes

Blaakhaven Rotterdam

Op de Blaakhaven in Rotterdam heeft Program Kostensupport B.V. het algehele projectmanagement voor de bouw van het CitizenM hotel, de kantoorpanden en de parkeergelegenheid verzorgt. Zo zijn de bouwkosten berekend en hebben de directievoerder en de toezichthouder van ons team nauw samengewerkt met de opdrachtgever om een bouw project van zeer hoge kwaliteit op te leveren. Het CitizenM hotel is turnkey opgeleverd, net als het top horecaconcept Fitzgerald.

By i-Aspect Admin

Tulip Inn Amsterdam Riverside

Ons team heeft de renovatie van de entree en de gevels van het Tulip inn Amsterdam Riverside begeleid. Voorafgaand aan deze verbouwing zijn de totale bouwkosten voor dit project berekend. De uitvoering van de bouw heeft plaatsgevonden onder leiding van de directievoerder en toezichthouder van Program Kostensupport B.V. Tevens heeft er onder toeziend oog van ons andere bedrijf Program Retailmanagement een herindeling plaatsgevonden van het restaurant en de zalen. Ook was Program verantwoordelijk voor de turnkey remodelling van de 192 hotelkamers. Daarnaast zijn er onder onze begeleiding diverse terreinwerkzaamheden verricht.

By i-Aspect Admin

Postillion Deventer

Hotelketen Postillion Hotels is met haar nieuwe werk- en verblijfconcept ‘Meet_ Work_ Stay_’ hard op weg om het vertrouwde adres te worden voor de zakelijke gast. Program Kostensupport B.V. heeft in 2012 het hotel in Deventer, inclusief een stuk nieuwbouw, begeleid gedurende de verbouwing. Door bouwkostenmanagement en bouwmanagement van onze organisatie heeft Postillion haar nieuwe concept in Deventer kunnen introduceren. Ook heeft Program 55 hotelkamers,  de gehele FoH, BoH en het restaurant turnkey opgeleverd.

By i-Aspect Admin

Postillion Bunnik

Ook in Bunnik heeft Postillion Program Kostensupport B.V. ingeschakeld voor het bouwmanagement op de verbouwing. Deze vestiging van Postillion hotels is na een grootscheepse verbouwing helemaal ingericht op het nieuwe  ‘Meet_ Work_ Stay_’ concept. Program Kostensupport B.V. heeft ook hier het bouwkostenmanagement, het projectmanagement en de directievoering en toezicht verzorgd. Ook de FoH, BoH, de nieuwbouw van 4 zalen en de renovatie van het restaurantgedeelte is turnkey opgeleverd door het team van Program.

CitizenM Rotterdam
Blaakhaven Rotterdam
Tulip Inn Amsterdam Riverside
Postillion Deventer
Postillion Bunnik