PKPK

By Demi Wammes

Bouwmanagement 50 duurzame appartementen

 

Voor onze opdrachtgever SRE Propertymanagement en Mondia investmens realiseren wij in Beverwijk het bouwmanagement voor de nieuwbouw van 50 duurzame appartementen.

Het complex bestaat uit duurzame appartementen gelegen aan de Breestraat en de Nieuwstraat. De gezellige winkelstraat van Beverwijk ligt letterlijk voor de deur.

 

 

By Demi Wammes

Bouwmanagement kantoor Korte Vijverberg Den Haag

 

Bouwmanagement kantoor Korte Vijverberg Den Haag

Voor onze opdrachtgever Maasstede Vastgoed Ontwikkeling hebben wij het bouwmanagement van de renovatie van dit kantoorpand verzorgd.
Naast de fantastische binnenkant van het kantoor hebben wij ook de patio weer helemaal netjes opgeleverd.
Alle authentieke details van dit monument zijn natuurlijk bespaard gebleven tijdens de verbouwing en komen nu mooi tot hun recht.

Dankzij ons bouwmanagement is dit kantoor klaar voor de verhuur. Wij zijn weer trots op weer een mooi project uit onze samenwerking met Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.

Ook benieuwd geworden wat ons bouwmanagement voor uw kantoor of project kan betekenen?  Wij ontzorgen u tijdens het hele proces. Onafhankelijke begeleiding en advies is wat uw project nodig heeft.

  

 

By Demi Wammes

Crematorium ’t Lief Beesd

 

Bouwmanagement voor Crematorium t’ Lief in Beesd

Het eerste energie neutrale crematorium van Nederland heeft haar deuren geopend en Program Kostensupport B.V.  assisteerde Kroezen Vastgoed Groep bij het bouwmanagement.
De oven van crematorium ‘t Lief in Beesd werkt op elektriciteit en verbruikt nauwelijks energie. Duurzaamheid staat dan ook centraal in dit mooie project.

Program Kostensupport B.V. is trots om deel uit te mogen maken van dit fantastische concept.

 

By Demi Wammes

Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Bouwmanagement voor Dierenzorg Centrum Louterbloemen in Dordrecht.

 

Voor de nieuwbouw en renovatie van dierenzorgcentrum Louterbloemen verzorgt Program Kostensupport B.V. het bouwmanagement.
Dierenzorgcentrum Louterbloemen is meer dan alleen een professionele opvang voor dieren.
Naast de opvang van dieren vervult  het DZC actief een belangrijke brede sociaal-maatschappelijke taak. Ze geven dieren met een achterstand niet alleen een passend onderkomen, maar ook een nieuwe kans.
Wilt u weten hoe u door ons bouwmanagement kan bouwen zonder zorgen én binnen budget? Klik dan hier.
Bron foto: Bureau Bouwkunde Nederland
.
.

 

 

 

By Demi Wammes

Elite Personal Trainers Den Haag

In het souterrain van de Lange Vijverberg 4/5 te Den Haag heeft Elite Personal Trainers powered by Maasstede zich gevestigd.

Program Kostensupport B.V. was verantwoordelijk voor de complete bouwbegeleiding van dit project.

 

 

By Demi Wammes

Lange Voorhout Den Haag

Dit fantastische project  aan de Lange Voorhout in Den Haag is opgeleverd. Dit monumentale pand is gelegen in het historische centrum van Den Haag. Program Kostensupport heeft het bouwkostenmanagement en de bouwbegeleiding van dit fantastische project begeleid.

Program Kostensupport draagt bij aan het compleet maken van een locatie die een combinatie van functies heeft. Waaronder kantoorruimte, woonruimte en kantoorruimte. Daarnaast hebben wij ook de volautomatische parkeergarage gerealiseerd.

 

By Demi Wammes

Volautomatische parkeergarage Hoge Nieuwstraat Den Haag

Aan de buitenkant lijkt het wel een kantoor, maar de poort aan de Hoge Nieuwstraat, vlakbij de Kneuterdijk in de hofstad verraadt een heel ander gebruik. Via een liftrobot kunnen 52 auto’s op negen verdiepingen worden gestald. Program Kostensupport B.V. begeleidde de bouw van deze volautomatische parkeergarage voor opdrachtgever Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.

Op een stuk stadsgrond van slechts 133 m2 (7,40 bij 18 meter) kunnen 52 auto’s op negen verdiepingen snel en veilig worden gestald. Men rijdt de poort binnen op een plateau, stapt uit en een liftrobot zet de auto vervolgens ergens in de beschikbare vakken weg.

Mechanische parkeersystemen zijn er overigens al heel lang, maar deze in Den Haag gevestigde volautomatische parkeergarage van het Duitse Wöhr is het neusje van de zalm. Het is de eerste van deze soort in Nederland. Program Kostensupport B.V. is enorm trots op deze opdracht.

 

 

By i-Aspect Admin

CitizenM Rotterdam

Ons team heeft voor het CitizenM hotel gelegen aan de Blaakhaven in Rotterdam de bouwkosten berekend en het totale bouwmanagement verzorgt. Naast de bouw van dit project heeft Program Kostensupport B.V. ook de totale inrichting turnkey opgeleverd. Door ons procurement management, ofwel inkoopmanagement, hebben wij de totale kosten en de gewenste kwaliteit bewaakt.

1 2 3
Bouwmanagement kantoor pand Axians
Bouwmanagement 50 duurzame appartementen
Bouwmanagement kantoor Korte Vijverberg Den Haag
Crematorium ’t Lief Beesd
Dierenzorgcentrum Louterbloemen
Elite Personal Trainers Den Haag
Mouthaan Grafisch Bedrijf Papendrecht
Lange Voorhout Den Haag
Volautomatische parkeergarage Hoge Nieuwstraat Den Haag
CitizenM Rotterdam